Glas i restaurang

Restaurangen

Vårt kök har öppet  tisdagar - lördagar kl 18-20. Övriga dagar enligt överenskommelse. Vi tar emot sällskap upp till 30 personer, och kan på sommarhalvåret även erbjuda större grupper i vår restaurangtjänst. Vill ni hålla ett event? Kontakta oss för mer information så löser vi den biten också.

God råvaror med fokus på närodlat

Vi siktar på att i största möjliga mån använda oss av så mycket när- och egenodlade råvaror som möjligt i vårt sortiment. Det ger flera fördelar, inte minst blir det extra gott. Det är också bra för miljön samt för gårdarna i vår närhet.

Vegetariska och veganska alternativ

Hos oss kan du äta allt från enklare á la carte till lyxiga trerättersmiddagar. Givetvis har vi både vegetariska och veganska alternativ på menyn.

Noga utvalt dryckessortiment

Stenholmens Gårdshotell har fullständiga rättigheter och servar olika sorters öl, rött-, vitt- och rosévin samt några sorter avec. Några av våra dryckesalternativ är närproducerade av skickliga producenter med de rätta kunskaperna.

 

Dax att boka julbord

Lantligt julbord 10 min från stan.

Kombinera med bad i hetvattenpoolen ute eller en ridtur.

Vi har 30 platser i restaurangen. Skynda boka ert unika julbord.

Torsdagar, fredagar, lördagar & söndagar v 47 - v 50.

Datum från 23 november till 16 december.
Andra datum också möjliga efter specialbeställning.

Eftermiddag sittning 475 kr.

Kvällssitting 495 kr ( ex dryck )

Stenholmens gårdshotell har fullständiga rättigheter och har specialiserat oss på ett spännande utbud av öl.

Paket julbord + boende del i dubbelrum 1050 kr / 325 kr enkelrumstillägg.

Boka till limosin-service för högklassig upphämtning i stan ( 4 mils radie Linköping, sällskap 6-16 personer )

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sällskap vid bord i restaurangen

Vår kock har tillsammans med vår övriga restaurangpersonal lagat en riktigt god Bruschetta till våra gäster. Perfekt efter en mysig ridtur.

Kökspersonalen

Vårt kök där våra suveräna personal lagar till diverse kulinariska höjdpunkter till våra gäster, oftast med lokalproducerade eller till och med egenproducerade råvaror.