Glas i restaurang

Restaurangen

Vårt kök har öppet  torsdagar - söndagar kl 18-20. Övriga dagar enligt överenskommelse. Vi tar emot sällskap upp till 30 personer, och kan på sommarhalvåret även erbjuda större grupper i vår restaurangtjänst. Vill ni hålla ett event? Kontakta oss för mer information så löser vi den biten också.

God råvaror med fokus på närodlat

Vi siktar på att i största möjliga mån använda oss av så mycket när- och egenodlade råvaror som möjligt i vårt sortiment. Det ger flera fördelar, inte minst blir det extra gott. Det är också bra för miljön samt för gårdarna i vår närhet.

Vegetariska och veganska alternativ

Hos oss kan du äta allt från enklare á la carte till lyxiga trerättersmiddagar. Givetvis har vi både vegetariska och veganska alternativ på menyn.

Noga utvalt dryckessortiment

Stenholmens Gårdshotell har fullständiga rättigheter och servar olika sorters öl, rött-, vitt- och rosévin samt några sorter avec. Några av våra dryckesalternativ är närproducerade av skickliga producenter med de rätta kunskaperna.

Ett tag till kör vi Stenholmens sommarmeny

Förrätt
Surdegsbröd med fetaostdipp 45:-
Mozarellasallad 65:-

Varmrätt
Högrevsburgare med rostad färskpotatis och coleslow  165:-
Sojaburgare med rostad färskpotatisk och coleslow  145:-
Röding med kokt potatis och kall pepparrotsås  195:-

Dessert
Stenholmens sommarcheesecake 55:-
Glass med varma bär 75:-

 

Matsalens frukosttider

Måndag till fredag: 06.30 till 09.00
Lördag och söndag: 08.00 till 10.00

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sällskap vid bord i restaurangen

Vår kock har tillsammans med vår övriga restaurangpersonal lagat en riktigt god Bruschetta till våra gäster. Perfekt efter en mysig ridtur.

Kökspersonalen

Vårt kök där våra suveräna personal lagar till diverse kulinariska höjdpunkter till våra gäster, oftast med lokalproducerade eller till och med egenproducerade råvaror.