Fest och bröllop

Ditt fest, evenemang eller drömbröllop hos Stenholmen

Du vet väl om att du kan ha din fest eller ditt bröllop på Stenholmen?

Ute hos oss i vår lantliga oas finns det möjlighet att arrangera fester, bröllop och andra evenemang. Vi brinner för att skämma bort våra gäster och tar gärna hand om dina önskemål. Vill du och dina vänner vara inomhus så står 30 sittplatser i vår öppna, rustika restaurang till förfogande. Under sommarhalvåret finns det möjlighet att duka upp utomhus i vår park om detta önskas. Det finns även plats för partytält och liknande utrustning.

 

Vi samarbetar med två olika mycket kompetenta kockar, som kan ordna det mesta som våra kunder efterfrågar. Vill du kombinera din fest med aktiviteter? Då finns det många möjligheter här på Stenholmen. Ridning och tillgång till vår relaxavdelning är bara två exempel.Du är varmt välkommen med en kostnadsförfrågan till Marcus Ljungqvist så hjälper han dig med en bra lösning för ditt livs happening.

 

Ringar på gren

Går ni i giftastankar? Då är ni hjärtligt välkomna att hålla ert bröllop hos oss på Stenholmen. Kontakta Marcus Ljungqvist så planerar ni tillsammans ert livs största event. 

Blommor

Stenholmen är den perfekta platsen för ditt drömbröllop. I vår lugna miljö finns de bekvämligheter du och din partner behöver för ert livs upplevelse.