Stenholmen 2019 WEBB 16 frukost2 e1671385667391
ljuslyktor storapool scaled e1671379486161
mohippa reklam 2017.2

Kom och koppla av hos oss

Kom och koppla av i vår relaxavdelning. Vår relaxavdelning kan användas om du bor på hotellet, men också om du kommer utifrån. Med en 38a gradig hetvattenspool, en avsvalkande swimmingpool, en bastu och ett avkopplingsrum är vår relaxavdelning perfekt för kompisgänget som vill lyxa till det eller för arbetskamraterna som vill köra en AfterWork. 

Dryck och tilltugg
Vi har serveringstillstånd och ni är välkomna att välja från vårt breda dryckesutbud som ni hittar här. Vi lägger fram handdukar åt er i förväg och vi gör även i ordning fruktfat.

Kombinera med mat och aktiviteter
Om så önskas så går det att kombinera din övernattning/ditt besök med god mat i vår restaurang eller varför inte en uteritt på islandshäst? Läs mer under rubriken ”Aktiviteter och paket” och hör av er till oss så löser vi något som passar er!

Vad du hittar i vår relaxavdelning:

  • Ett avkopplingsrum
  • En varm bastu med utsikt över hästhagen
  • En uppvärmd utomhuspool
  • En isländsk hetvattenpool med fin utsikt, som alltid är 38 grader

 

Priser och erbjudande

    • Vid bokning av relaxen utifrån kostar det 350 kronor per person. Då får ni tillgång till relaxen i 2,5 timme och vi ordnar med handdukar, fruktfat och juice. Vid bokning för 5 personer eller fler så blir relaxen abonnerad åt endast er.
    • Som hotellgäst kostar tillgång till relaxen 150 kronor per person och det gäller hela er vistelse. Handdukar och ett fruktfat inkluderas.