Rum i Fölhuset

Rummen i Fölhuset har precis renoverats och har nu fräscha badrum och nyinredda, uppdaterade sängar med underbara tryckavlastande ”Outlast-technologi”. Det finns en stor smartTV och fritt WIFI i varje rum. Vi har även laddstolpar så att du kan ladda upp din elbil med vår egenproducerade el.

Här sover du gott. Vårt lugna läge, i kombination med sköna sängar och nybyggda rum gör att du vaknar väl utvilad. Några meter bort ligger vår relax med pooler och bastu samt vår restaurang.

FRUKOSTBUFFÉ

Varje morgon serverar vi våra gäster en frukostbuffé i restaurangen. Den är öppen på vardagar mellan kl 06.30-09.00 samt helger mellan kl 08.00-10.00. Vi har även olika alternativ för dig med allergier. Vänligen ta kontakt med oss och meddela eventuella allergier innan ankomst.

INCHECKNING

Incheckning sker mellan kl 16.00 och kl 21.00 alla dagar i veckan. Betalning sker vid ankomst i receptionen med kort eller kontanter. Faktura för större sällskap fås vid förfrågan innan ankomst. Vid önskan om senare incheckning – vänligen ta kontakt med oss per telefon eller mail så löser vi den biten också.

UTCHECKNING

Utcheckning sker senast kl 11.00 på dagen för avfärd från hotellet. Nyckeln lämnas till personal i receptionen och eventuella notor tas om hand. Vi uppskattar mycket om ni svarar på vårt tackmail som kommer till er mailkorg efter er vistelse hos oss, och välkomnar er varm tillbaka till oss!

Vanliga frågor

 

Kan jag ta med min hund?

Vi har några rum där du kan bo hos din hund. Ange detta när du bokar

Kan jag checka in och ut utanför receptionens öppettider?

Det är möjligt! Vi har en nyckellåda för när du kommer sent. Fråga gärna om möjligheterna

Kan jag äta middag på hotellet?

Restaurangen kommer från och med juni att ha öppet tisdag-lördag 18.00-20.30. Vi kommer bland annat servera matiga hembakta mackor och pajer. Restaurangen går alltid bra att boka upp för event och serverar mat i samband med våra olika paket året om. Hör av er till oss så kan vi skärddarsy er önskan!

Boka ditt boende här nedan