Konferens

Skräddarsy din
egen konferens

Vi är en modern konferensanläggning som finns en knapp mil utanför Linköping, längs med E4:n och nära till Linköpings flygplats. Hos oss kan du och ditt företag i en avskild och lantlig miljö hålla konferenser, kickoffer och teambuildingaktiviteter.

Här kan du skräddarsy en personalupplevelse som passar just dig och dina kollegor. Självklart är vår konferensanläggning utrustad med den senaste tekniken. Vi erbjuder både dag- och lunch-till-lunch-konferenser för upp till 15 personer.

konferensbild2
Stenholmen 2019 WEBB 04 hotellrum

Ljusa & fräscha rum i vår lantliga oas

Du som bokar konferens med övernattning bor i våra nybyggda fräscha dubbelrum. Rummen har egen toalett, WIFI, tv och gratis parkering. Hos oss kan du även ladda din elbil med el från våra egna solpaneler. Här sover du gott, vaknar utvilad och har bara några steg till vår inbjudande frukostbuffé. Dessutom ligger rummen nära vår relaxavdelning med varmvattenpooler och bastu.

hemester scaled e1671104497327

Konferens med aktiviteter och avkoppling

Vad är väl en konferens utan någon aktivitet? Hos oss kan du skräddarsy din konferens aktiviteter efter dina behov. På gården finns även vårt Islandshästcenter. Varför inte kombinera konferensen med en härlig hästupplevelse. Vi erbjuder både ridlektioner och uteritter i det härliga slättlandskapet. Vi kan även arrangera andra aktiviteter såsom exempelvis en femkamp.

Stenholmen 2019 WEBB 13 konferens

Hetvattenpool som håller 38 grader

Mot kvällen vankas det en vällagad middag med goda drycker. De flesta av våra gäster avslutar sedan aftonen i vår relaxavdelning. Där finns våra pooler och vår bastu. På plats i poolen kan du njuta av hur utsikten över ängarna skapar ett behagligt lugn över Östgötaslätten. Vi erbjuder livskvalitet i en lantlig oas, nära till stadens äventyr och puls. Välkomna.

Extra tillval för din konferensupplevelse

 

  • Turridning på våra fantastiska islandshästar (passar alla!) 690:- per person
  • Tillgång till vår omtyckta relaxanläggning 200:- per person.
  • Middag att avrunda kvällen med från 280:- per person
  • Utmana konferensdeltagarna i en 5-kamp, 450:- per person
  • Kontakta gärna oss om du har andra önskemål om aktiviteter.
    Vi samarbetar med flera aktörer i närområdet.
  • Startavgift om 1000:- tillkommer om ni är färre än fem deltagare