Restaurangen

 

  • Vårt kök har öppet  tisdagar – lördagar kl 16-20.                                             Övriga dagar enligt överenskommelse
  • Vi tar emot sällskap upp till 30 personer, och kan på sommarhalvåret även erbjuda större grupper i vår restaurangtjänst.
  • Vill ni hålla ett event? Kontakta oss för mer information så löser vi den biten också. Vi har stor erfarenhet av festarrangemang och möten.
SAMARBETE MED KOCKAR HEMMA / PETER CEDERHEM

Mat är en viktig del i en helgjuten upplevelse. Tillsammans med Kockar hemma på Stenholmen gårdshotell erbjuder vi allt från härliga konferensluncher till tre rätters festmenyer.

GOD RÅVAROR MED FOKUS PÅ NÄRODLAT

Vi siktar på att i största möjliga mån använda oss av så mycket när- och egenodlade råvaror som möjligt i vårt sortiment. Det ger flera fördelar, inte minst blir det extra gott. Det är också bra för miljön samt för gårdarna i vår närhet.

VEGETARISKA OCH VEGANSKA ALTERNATIV

Hos oss kan du äta allt från enklare á la carte till lyxiga trerättersmiddagar. Givetvis har vi både vegetariska och veganska alternativ på menyn.

NOGA UTVALT DRYCKESSORTIMENT

Stenholmens Gårdshotell har fullständiga rättigheter och servar olika sorters öl, rött-, vitt- och rosévin samt några sorter avec. Några av våra dryckesalternativ är närproducerade av skickliga producenter med de rätta kunskaperna.

Vad väntar du på? BOKNINGSFÖRFRÅGAN