[vc_row][vc_column width=”1/2″][sohohotel_title type=”title3″ title1=”Islandshästar/upplevelser/ridskolan”][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]På Stenholmen Islandshästcenter har vi utbildad människor och hästar i riding sedan tidigt 1990-tal. Vi lägger stor vikt vid kompetenta instruktörer och en modern undervisning metodik och pedagogik. Hos oss kan du få undervisning både som komplett nybörjare, intresserad ridskole-elev eller som aktiv tävlingsryttare. Vi har även utbildningar i ledarskap och som del i friskvårdsarbetet för företag.

Ridskola på Gerstorp
Vi har examinerade lärare, bra hästar och två ridhus & en utebana/ovalbana.

Ridskolan har ca 200 elever i veckan. Välkommen att läsa mer på sidan för Ridskolan:  Lär dig rida islandshäst.

Uteritter på Gerstorp
Instruktion i ridhuset, uteritt i härligt landskap bland många hundra åriga ekar, skogen och grusvägarna i det böljande slättlandskapet. Efteråt är det fika i gårdshotellets restaurang.

Vi har uteritter nästan varje helg och sommartid även i vardagarna.

Välkommen att läsa mer på sidan för uteritterna: Uteridning på Gerstorp.

Privatundervisning
Stenholmens instruktörer har regelbundet privatlektioner som är bokningsbara för enskilt tillfälle eller som en serie.
Klicka här för att läsa mera på: Privatundervisning

Clinics, ledarutbildning & fortbildningar
Läs mera vad vi kan erbjuda på: www.stenholmen.nu

Läger & helgkurser
Stenholmen erbjuder ett brett spektra av läger och kurser för den som vill ha mer intensiv utbildning.

Digert kursprogram för vinter, vår och sommar 2020.

Här kan du läsa om våra Våra läger och kurser

Kurs på annan ort
Marcus Ljungqvist och Emma Möller Ljungqvist, examinerade ridinstruktörer för Islandshäst, åker även och undervisar i Östergötland samt håller helgkurser.

Kontakta oss för utförligare information och prisuppgift.

Ridskolans elevsajt – Hippocrates Academy.

Stenholmen Utbildning AB  ( SUAB ) använder en webbaserad hemsida för att administrera bokningar av ridskoleplatser, privatlektioner och kurs/lägerplatser.

Som elev får du ett eget elevkonto ( lösenordsskyddat ) där du kan följa vilka grupper och andra kurser och aktiviteter du är anmäld till. Kolla upp lektionsplanering.
Avboka vid återbud och boka igenridning.

Via Hippocrates Academy sköter SUABs ridskolan även fakturering av terminsavgifterna. Som elev har du möjlighet att lägga upp delbetalning av terminsavgifter och ha kolla på dina betalningar och aktiviterer. Är du elev vid Ridskolan men vill boka privatlektioner eller plats på helgkurs så finns Stenholmen utbildning ABs kurser mm på samma  elevportal.  Är du nu elev och inte har något konto skaffar du enkelt ett genom att klicka på någon av länkarna nedan. Det är både enkelt och gratis. Systemet baseras på din mailadress som användare-namn, så tänk på att använda din privata mail om du har flera olika adresser. När du skapar ditt konto behöver du ange en ridskolekod = SUAB.

Länkar nedan till nyregistrering av elev på Hippocrates till Stenholmen Utbildning AB:

hippocrates logo[/vc_column_text][vc_btn title=”Besök vår Islandhäst hemsidan” color=”chino” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.stenholmen.nu|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1580294760798-1e1ea79bcecb1badb9399beb49bef41a-8″ include=”702,704,703,649,581,721,722,723,724″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]